12.10.2017

JESIENNE WARSZTATY PODATKOWE

Jeszcze trwa lato a my już zapraszamy w dniach od 12 do 15 października 2017r. na

"JESIENNE WARSZTATY PODATKOWE"

Tym razem klimatycznie i nieco tajemniczo zapraszamy do Hotelu "Zameczek" w Książu Wielkim. Jeśłi ktoś ma wątpliwości - to nie ten Książ, nie ten zamek i nie ta odległość. Nasz Książ Wielki to Małopolska (Jura) w odległości ok. 100 km od Katowic. Hotel pięknie wkomponowany w zielony ogród. Noclegi w wygodnych dwu- lub więcej osobowych pokojach. Wokół rozległe tereny spacerowe i trasy rowerowe. Planujemy odwiedziny w pobliskim Miechowie z historyczną bazyliką, siedzibą zakonu Bożogrobców. Na warsztaty dojeżdżamy własnymi środkami lokomocji. O zamkowe (albo zameczkowe) Białe Damy będziemy musieli zatroszczyć się sami. Tym sposobem jednak mamy gwarancję, że straszyć nas będą duchy koleżeńskie i ogółowi przychylne

Nade wszystko jednak chcemy się podatkowo ubogacać.

Szczegółowa tematyka warsztatów jest w fazie ustalania. Czekamy również na propozycje tematów od potencjalnych uczestników. Jak zawsze podkreślamy, że warsztaty są dla nas a nie my dla warsztatów. Dlatego czekamy na Wasze sugestie. Również jeśli chodzi o wspólne zagospodarowanie czasu wolnego. MOże jakieś opowieści z wędrówek, może gry planszowe, może zarażanie własnymi pasjami.

Szczegóły na bieżąco w informacjach mailowych.